Woningen

Lichtadvies voor woningen

Ons lichtadvies begint bij het bekijken van de ruimte aan de hand van tekeningen en foto’s van de huidige situatie. Hiernaast nemen wij op wat uw wensen zijn, of er (te)donkere plekken zijn in de ruimte en het komt de indeling aan bod. Tevens bespreken wij uw budget.
Na grondige bestudering en de gesprekken maken wij een vlekkenplan, dit is een opzet naar een uiteindelijk lichtplan. Wij geven u hier tevens de prijs voor een volledig uitgewerkt lichtplan met 3d lichtontwerp aan.
 

Lichtplan

Het lichtplan dat wij maken bestaat in elk geval uit een plattegrond met daarop aangegeven de armaturen, compleet met maatschets, benodigde spanning- en stuurleidingen en armatuuromschrijvingen. Eventueel kan dit aangevuld worden met een 3d presentatie waarop de plannen fotorealistisch worden weergegeven. Wij zien onszelf niet als verkopende partij, u bent met ons lichtplan vrij om de voorgeschreven armaturen te kopen waar u dat wilt. Wij kunnen natuurlijk ook de armaturen tegen een gunstig tarief voor u inkopen, zodat u zelf niet hoeft te shoppen.
Verlichting uitgezocht en gekocht.. en nu???
Door ons uitgebreide netwerk weten wij altijd een erkend elektrotechnisch installatiebureau bij u in de buurt die graag uw verlichting installeert. Neemt u gerust contact op.