Besparing

Energiebesparing op lichttechniek is inmiddels voorbij het punt dat uitwisselen van armaturen of lichtbronnen alleen voldoende is. Met behulp van goed afgestemde optiek voor betere uniformiteit in verlichting, te combineren met slimme besturing, zijn wij nu meer dan ooit in staat de CO2 -uitstoot en de energierekening enorm te verminderen.

 

Lichtsturing is nu meer dan een leuke gimmick of een leuke touch. Met de kennis van vandaag is het zondeĀ om niet te investeren in de lichtsturing.

Waar 1 op 1 vervanging een vermindering van 30% kent, kan toepassen van slimme besturing besparingen tot 90% realiseren. Lichtsturing bespaart niet alleen op energie- en onderhoudskosten, het stelt ons in staat ook te besparen op ziekteverzuim kosten, bezetting in kaart te brengen en tal van andere voordelen.

 

Het toepassen van dynamische verlichting heeft een positieve invloed op geluk en productiviteit. Bij Het Lichtadviesbedrijf hebben we deze dynamiek in het kantoor en gezondheidszorg projecten toegepast. Het is onze missie om van uw woning, werkplek, bedrijf of andere verblijfsomgeving een fijnere ruimte te maken.